4 cocktailia ginin kanssa

Apr 11, ' 21

Gin on useiden cocktailien pohja. Alkuperäinen Lonkero on luotu ginistä ja se on kestänyt läpi aikojen. Monet gin-cocktailit sisältävät yleensä limeä ja sokeria. Nämä kaksi ainesosaa tarjoavat tasapainon maun mukaan. Tämä artikkeli käsittelee neljä cocktailia ginillä, ja seuraavassa postauksessa käsittelemme vielä kolmesta neljään. Katso videolta, kuinka juomat valmistetaan.

 

 

 

NEGRONI

Ainesosat
25 ml giniä
25 ml makeaa vermuttia
25 ml Campari
1 kaistale appelsiinin kuori


Teimme negronista rommiversion. Erona on, että täällä käytämme giniä rommin sijaan. Molemmissa tapauksissa Camparin maut ovat havaittavissa. Kaada kaikki ainekset jään päälle ja sekoita. Camparin katkeruus tulee juoman läpi. Voit tehdä juomasta makeampaa lisäämällä vermuttia ja vähentämällä Camparia ja päinvastoin.

 

MARTINI

Alla oleva Martinilasi saattaa näyttää tyhjältä, mutta se ei ole sitä ;). Katso tarkkaan, niin näet juoman ja oliivin. Lasi jäädytettiin ennen juoman valmistusta, jolloin siitä tuli läpinäkymätöntä.

Ainesosat
30 ml giniä
10 ml kuivaa vermuttia

Kaada ainekset jäällä täytettyyn lasiin ja sekoita voimakkaasti jäähtymään ja kaada sitten jäähdytettyyn cocktaillasiin. Koristele oliiveilla.

 

Tässä on video kahdesta seuraavasta juomasta

 

GIMLET

Ainesosat
40 ml giniä
20 ml sydämellistä limeä

Ravistettu, lyhyt/cocktaillasi

Suosittelen, että teet omasta limestasi sydämellisen. Löydät kotitekoisen lime sydämellisen reseptintässä. Voit valmistaa sen etukäteen ja säilyttää tulevaa käyttöä varten.

 

FLORADORA COCKTAIL (remixed)

Ainesosat
40 ml giniä
15 ml limetin mehua
25 ml vadelma mehua (Vadelma mehu)
25 ml inkivääriolut (inkivääriolut)

Tämän cocktailin alkuperäinen versio sisältää vadelmaviiniä, mutta jätimme sen pois ja laitoimme sen sijaan vadelmamehua. Säädä inkivääriolen määrää sen mukaan, kuinka vahvaa inkiväärioluttasi on.

 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista