Neljä rommisekoitusta kotona

Mar 17, ' 21
Rum Sour
Ainekset
40 ml rommia
25 ml kalkkia
1 munanvalkuainen (valinnainen)
10 ml yksinkertaista siirappia
2 viivaa aromaattiset katkerat.
Valmistautuminen
Rommi hapan on viskin hapan rommiversio. Yleensä kalkkimehu tekee siitä hapan. Heitä kaikki ainesosat ravistimeen paitsi jäätä ja ravista voimakkaasti noin 10 sekuntia vaahtoavan tekstuurin saavuttamiseksi. Jos sinulla ei ole ravistajaa, käytä viiksettä. Kun ainekset ovat sekoittuneet perusteellisesti ja vaahtoava rakenne on saavutettu, heitä jäähän ja ravista uudelleen noin 20 sekuntia. Siivilöi valitsemallesi lasille; kivilasi tai cocktaillasi. Lisää ripaus katkeroita yhteenvetona kaikki. Katkerot ovat pääasiassa koristeita täällä, ja koska meillä ei ollut aromaattisia katkeroita, jotka ovat tummia, käytimme oransseja katkeroita.
 
Rum Negroni
Ainekset
20 ml tummaa rommia
20 ml Campari
20 ml makeaa Vermuttia
Appelsiinikuori koristeeksi

Tämä on juoma, joka tuo Italian ja Karibian samalle pöydälle, koska rommi on peräisin Barbadokselta, kun taas vermutti ja Campari ovat peräisin Italiasta. Intialainen pale ale tulee mieleen, kun maistetaan tätä cocktailia. Se tavallaan osuu samoille alueille kielellä. Rommi ja vermutti tuovat voimakkaita puun, karamellin, mausteen ja yrttien makuja. Campari tuo katkeruutta sen tekemiseen käytettyjen karvasmausteiden ansiosta. Leikkaa katkeruus käyttämällä 10 ml Camparia ja lisäämällä vermuttiin, ja päinvastoin. Kyllä, rommi- ja vermutti-aromit tulevat läpi, mutta lopulta Campari erottuu!
Alkuperäinen Negroni on valmistettu ginistä, joka on myös täynnä mausteita ja jolla on erinomaiset katajan aromit. Teemme sen toisena päivänä. Tämä päivä on rommille!
Valmistautuminen
Kaada kaikki alkoholi korkeaan lasiin, joka on täynnä jäätä. Sekoita varovasti, mutta nopeasti jäähtymään, ja siivilöi se lyhyeksi lasiksi, jossa on 2-3 jääpalaa.
 
Rommi vanhanaikaisia
Ainekset
40 ml tummaa tai kultaista rommia
1-2 tl vettä
1 tl sokeria
2 viivaa Angostura-katkeruutta
Koriste: oranssi kierre
Vanhanaikainen rommi löytää juurensa vanhanaikaisesta, joka on valmistettu viskillä. Toisin kuin viski, rommi ei ole kovin jäykkä ja integroituu muiden ainesosien kanssa huutamatta. Se johtuu todennäköisesti monenlaisista romeista, joilla on erilainen maku. Käytä pidempää kitalaen viimeistelyä käyttämällä vanhentunutta rommia.
Valmistautuminen
Lisää vettä, katkeroita, sokeria ja jääpalaa lyhyeen (kallio) lasiin. Sekoita huolellisesti, kunnes kaikki sokeri on liuennut seokseen. Täytä lasi jäällä ja lisää rommi, sitten sekoita nopeasti jäähtymään. Purista öljyt oranssista kuoresta juomaan tuodaksesi sitrushedelmiä juomaan. Sokerin sijasta voit käyttää yksinkertaista siirappia. Voit myös tehdä siitä hieman sitrushedelmää lisäämällä kalkkia. Kalkki on aina maagista! Lisäsimme katkerot ja se muuttaa täysin makuprofiilia.
 
 
Köysirata
Ainekset
30 ml maustettua rommia
10 ml oranssi Curaçao (käytimme kolminkertaista sekuntia)
25 ml sitruunamehua
10 ml osa yksinkertaista siirappia
3 rkl rakeistettua tai ruskeaa sokeria (murskaa se tehosekoittimessa tai laastissa hienommaksi)
1 viiva kaneli
Oranssi kierre koristeluun.
Valmistautuminen
Tämä on Tony Abou-Ganimin allekirjoitus cocktail, joka on yleisesti hyväksytty nykypäivän klassikkona. Se on ravistettu juoma, joten jos sinulla ei ole ravistajaa, käytä tehosekoitinta. Käytimme kolminkertaista sekuntia, koska emme voineet hankkia oranssia curacaoa Alkosta.
 
 
 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista