Palautusoikeus

Palauttaa
Käytäntömme sallii jopa 30 päivän palautusoikeuden tuotteen toimituksen jälkeen. Jos ostoksesi vastaanottamisesta on kulunut 30 päivää, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa. Jotta tuotteesi voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen vastaanotit. Sen tulee olla myös alkuperäisessä pakkauksessa. Palautuksen viimeistelemiseksi tarvitsemme kuitin tai ostokuitin. Voimme kuitenkin palauttaa osan maksusta, jos palautuspäivä viivästyy. Tässä tapauksessa lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@easiley.com

Hyvitykset
Kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa ilmoitamme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Ilmoitamme sinulle myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

Kun hyvityksesi on hyväksytty, hyvityksesi käsitellään ja luottokorttiasi hyvitetään pankkihyvityskäytäntömme mukaisesti ilman toimituskuluja. Ilmoitamme asiakkaalle, kun olemme tallettaneet hyvityksen. Odota vähintään 5 arkipäivää, ennen kuin hyvitys kirjautuu pankkitilillesi.

Jos hyvityksesi hylätään, voimme joko lähettää tuotteen takaisin sinulle omalla kustannuksellasi tai voimme hävittää sen neuvoksesi mukaan. Emme missään tapauksessa palauta hylätystä tuotteesta. Tuote voidaan hylätä, jos sitä on käytetty tai jos palautettava tuote saapuu myöhässä toimitusehtojemme vastaisesti, tai mistä tahansa muusta harkintamme mukaan päättämästämme syystä.

Tuotteet, joita ei palauteta
Seuraavia kohteita ei voida palauttaa;
- Lahjakortit; Lahjakortin voi palauttaa vain sen maksajalle, ei saajalle.
- Myyntituotteet; Tarjoustuotteita tai erikoisalennuksia ei palauteta, ellei kyseessä ole tehdasvika. Vain normaalihintaiset tuotteet voidaan palauttaa

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset

Jos et ole saanut hyvitystä 14 arkipäivän kuluessa, ota ensin yhteyttä luottokorttiyhtiöösi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hyvityksesi on virallisesti postitettu.

Ota seuraavaksi yhteyttä pankkiisi. Jos olet tehnyt kaiken tämän etkä ole vieläkään saanut hyvitystäsi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@easiley.com, niin seuraamme asiaa.

Vaihto
Vaihdamme tuotteet, jos ne ovat viallisia tai vaurioituneet tai ne eivät täytä lupaamiamme laatutasoja, vaikka lupauksemme onkin lunastaa ja ylittää! Jos haluat vaihtaa vastaavaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@easiley.com ja lähetä tuotteesi osoitteeseen:Easiley Oy, Metsolantie 4, 92130 Raahe, Suomi, Eurooppa. Joka tapauksessa, lähetä meille aina sähköpostia, jotta voimme löytää ratkaisun.

Lahjat
Jos tuote merkittiin lahjaksi ostohetkellä ja lähetettiin suoraan sinulle, saat palautuksesi arvon vastaavan lahjahyvityksen. Kun palautettu tuote on vastaanotettu, sinulle lähetetään lahjakortti.

Mikäli tuotetta ei ostettaessa merkitty lahjaksi tai lahjan antaja oli lähettänyt tilauksen itselleen antaakseen sinulle myöhemmin, lähetämme lahjan antajalle hyvityksen ja hän selvittää palautuksesi.

laivaus
Lähetä palautuksesi osoitteeseen:Easiley OY, Metsolantie 4, 92130 Raahe, palautuskoodilla 9546745. Vastaat itse tuotteen palautuksen toimituskuluistasi. Toimituskuluja ei palauteta, joten palautuksen toimituskulut vähennetään hyvityksestäsi.

Vaihdetun tuotteen saapumiseen kuluva aika voi vaihdella asuinpaikastasi riippuen. Katso toimitustiedot . Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@easiley.com